loader image

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Υπάρχουν δύο τρόποι για την ανάγνωση της, Ή να εμπιστευθείς τους κανονισμούς και τις κρατικές παρεμβάσεις και μηχανισμούς ελέγχου που έχουν θεσμοθετήσει οι χώρες με επιτροπές, οργανισμούς κλπ, πχ η ΕΕ για μας Ή όχι.
Δεν πέρασαν ούτε 40-50 χρόνια που δεν υπήρχε επάρκεια τροφής και υποσιτίζονταν πληθυσμοί ακόμη και σε χώρες της ΕΕ, πως όμως φτάσαμε στην συνέχεια να θάβουμε φρούτα και λαχανικά σε χωματερές με την καθοδήγηση ΣΟΦΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΕ?
Τόσοι Φιλάνθρωποι Οργανισμοί, UNESCO, OHE, SOROS, Bil Gates, WEF, Παντοδύναμες εκκλησίες, πως δεν σκέφτηκαν να μην θάβονται τρόφιμα σε χωματερές, αλλά να βοηθούν χώρες που πεθαίνουν παιδιά από υποσιτισμό.
1. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Από την σπατάλη πόρων δηλαδή λιπασμάτων, γεωργικών μηχανών, καυσίμων, φυτοφαρμάκων, ανταλλακτικών κλπ, κέρδιζαν μόνον οι σχετικές εταιρίες που τα πουλούσαν. Καταρτίσθηκαν προγράμματα επιδοτήσεων για αγορά εξοπλισμού, εγκατάστασης κλπ , που καταρτίζονταν (γίνεται και σήμερα) από τα Lobies των Βρυξελλών, για τον ίδιο σκοπό. Τον πλουτισμό ολίγων εις βάρος των πολλών. Πήγαν χαράμι άχρηστες και χαμένες χιλιάδες εργατοώρες με παράλληλη υποβάθμιση των εδαφών και των υδάτινων αποθεμάτων και βέβαια ο μέσος νους (πολίτης) δεν παραξενεύτηκε καθόλου, του αρκούσε ότι έβρισκε στο ράφι του σούπερ μαρκετ ότι ήθελε.
Η αλόγιστη χρήση λιπασμάτων, ζιζανιοκτόνων και φυτοφαρμάκων μετά από δεκάδες ετών βανδαλισμού της γης, χτύπησαν καμπανάκι αφού διαπιστώθηκε με μοντέλα πρόγνωσης ότι τα εδάφη της ΕΕ σε 20-30 χρόνια το πολύ θα είναι εντελώς ακατάλληλα για καλλιέργεια.
Σήμερα πόσο αστείο φαντάζει να θάβονται τρόφιμα που έχουν καταναλώσει τόσους πόρους και εργατοώρες, ωστόσο συνεχίζεται κανονικά το έγκλημα με το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής, λοκ ντουν κλπ.
2. ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ
Η μεταποίηση στοχεύει (υποτίθεται) στην ασφάλεια πρώτα αλλά και στην διάρκεια συντήρησης, μεταφοράς, εμφάνισης κλπ.
Και αυτή η διαδικασία ελέγχεται από κανονισμούς που έχουν θεσπίσει όλα τα κράτη και η ΕΕ, για τιο καλό μας με την ίδια λογική. Πάλι η ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ έχει τον πρώτο λόγο, με την παραγωγή συντηρητικών, βελτιωτικών γεύσης, οσμής, εμφάνισης και συσκευασίας .
Το αποτέλεσμα είναι:
Αύξηση όλων των ασθενειών παρόλη την προστασία των κρατικών ελέγχων. Δηλαδή: αγγειακών παθήσεων, καρκίνων ακόμη και σε παιδιά, υπογονιμότητα νέων (νάναι καλά οι εξωσωματικές) , παιδική παχυσαρκία, παιδικό διαβήτη ,έξαρση αυτοάνοσων, αλλεργιών κλπ.
ΑΥΞΗΣΗ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
Αποτελεί ένα ψευδές και παραπλανητικό επιχείρημα για τον λόγο ότι οι σημερινοί υπερήλικες, τις πρώτες δεκαετίες της ζωής τους που έχτιζαν το σώμα τους και το ανοσοποιητικό τους, δεν είχαν υποστεί τις παραπάνω βλαβερές επεμβάσεις στην διατροφή τους.
Η ελλιπής εκπαίδευση και ουσιαστικά χειραγώγηση των ανθρώπων από παιδιά, πχ με τον τρόπο που διδάσκεται η Χημεία και οι σχετικές περί αυτήν επιστήμες, οδήγησαν σε μια κοινωνία αδύναμη να αντιληφθεί ότι είναι θύμα της βουλιμίας των όσων κερδίζουν εις βάρος τους. Εκπαιδεύτηκαν να εμπιστεύονται κι ούτε περνά απ το μυαλό τους ότι είναι εντελώς απροστάτευτοι , στα χέρια των συμφερόντων τους κέρδους και των συνεργατών τους άσχετων πολιτικών αρχηγών, και lobies χημικών, φαρμακευτικών και κατασκευαστών γεωργικών μηχανών.