loader image

Περίμενε υπομονετικά μέσα στα βαρέλια για 6 χρόνια και επιτέλους ήρθε η στιγμή να το γνωρίσετε!

Μπράντυ από το αποστακτήριο μας, προήλθε από την απόσταξη δικών μας κρασιών (η γεωργία και οινοποίηση είχαν γίνει, όπως και συνεχίζουν να γίνονται με βιολογικούς τρόπους). Στην συνέχεια το απόσταγμα τοποθετήθηκε σε δρύινα Γαλλικά βαρέλια 2ης χρήσης όπου και παρέμεινε για 6 χρόνια και 2 μήνες για να πάρει και τον χαρακτηρισμό “ΧΟ” δηλαδή “extra old” ή “πολύ παλιό”.

Ένα προϊόν για πολύ απαιτητικούς ουρανίσκους~